6. kesäkuuta 2013

En tahdo kuolla, En vain jaksa elää.

Tajusin viime yönä, et oon ihan hirveen yksinäinen. Se on ihan sama, et onko siinä mun vierellä joku. Tuntuu hirveen julmalta myöntää tuo asia. Se vaan "räjähti" mun tajuntaan siinä kahen maissa yöl ja taisin sit itkee itteni uneen. Säälittävää minulta... Heräsin sit taas neljä aikoihin. En saanu enää unta sitte sen jälkeen. Oli ihan hirmusen kylmä, vaikka mulla oli se ihme täkki siin pussilakanan sisäl. Mietin ihan liikaa asioita... Aloin taas itkemään. Äänettömästi. M on ihan liian hyvä mulle, mut en mä todellakaan haluu menettää sitä. Ei se ehkä oo se kaikkein parhaimman näkönen jätkä, mut se on just hyvän näkönen mulle ja se uskaltaa näyttää siltä miltä se ite tahtoo. Mun pitäs varmaanki ottaa siitä mallia, eikä piitata muitten sanoista vaan painella isoimmalla vaihteella eteenpäin.

En oikeen tiiä, et mitä haluisin mun elämältä. Kuten on käynyt selväksi en jaksais millään olla enää täällä, enkä nää mun tulaisuutta hirveen valosastikkaan, joka on sääli sinäänsä. Mut siltikään mä en haluis kuolla. Hassua? Voi olla... Jos voisin nukkua 100 vuotta ja herätä sitte. Nähdä satoja ja taas satoja unia. Herätä sitten ja yrittää alottaa koko elämä puhtaalta pöydältä. En haluu säälii mun näillä kirjotuksilla, haluun vaan jakaa mun mietteitä saman henkisten immeisten kanssa. Ei se välttämättä siltä vaikuta, mut en keksi muutakaan tapaa kertoo mun ajatuksista.

4 kommenttia:

 1. Jaksamisii sulle ! Kyl sun olo tuost paranee, oon varma ♥

  vepuvonsquirrel.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja ei. Ei se parane. Oon huomannu sen. Ehkä aina väliaikasesti, mut sitte ahistus ja masennus tulee aina vaan pahempana ja pahempana... Mutta kiitos silti.

   Poista
 2. Maailma on kyl jännnä paikka... En oo sittenkään ainoo ihminen joka ajattelee tollassii asioita :33 pärjäile <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se meinaa olla... Tiäkkö... Musta tuntuu, et maailma on pullollaan immeisiä jotka ajattelee samoin kuin minä ja sinä. Ei me olla yksin, vaikka siltä tuntuuki... Tiedän sen ja niin myös sinäkin. Pärjäile kuules sinäki siel c:

   Poista