5. elokuuta 2013

~ it was a good day with you all ~

Mun pikkusisko on sanonu jo monesti, et oon paras isosisko, ku oon niin laiha. Mutta olisinko sitte ihan paska sisko, jos olisinki lihava..? En mä nyt niin laiha ole... Seki on sanonu, että mua on huono halata, ku oon niin laiha, mut se silti välittää musta kovasti.
  Olisin varmaanki tyytyväinen mun tämän hetkiseen kehoon, jos mulla olis pienemmät sisäreidet. En vaan tiiä, et miten saisin niistä sellaset ihanan kaposet ja haluisin, et mun kädetki ois kaposemmat, ku ei oo kivaa, ku ne sillein ikävästi hyllyy, ku heiluttaa käsii. Haluisin myös periaatteessa edelleen luita näkyviin kyljistä ja lonkista ja selästä ja solisluut ja ihanan kaposet kasvot, mut se kaikki tuntuu niin kaukaiselta. Mun paino on heitelly nyt kauan 54-56kg ja se ei haluis jäädä aloilleen.

Olin mun isosiskon ja parin meiän kaverin kaas nyt viikonloppuna Kuopio Rockissa. Siel oli sillein aika hauskaa. Nähtiin mun siskon kaas Turmion Kätilöt eturivistä ja saatiin niiltä nimmaritki. Nii ja mä sain niitten basistin plektran ja siihenki nimmarin!

3 kommenttia:

 1. Mut sulla on täydellinen vartalo ;___; <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kun... Mä en vaan koe enkä näe sitä sillä tavalla. Anteeksi..

   Poista
  2. Tiedän :c Älä pyydä turhaaa anteeks ;_;

   Poista